Wij hebben een uitgebreid assortiment cavas

Over Meyer & Co

Begonnen als importeur van Cava hebben wij goede relaties opgebouwd met de bodegas uit de streek waar de cava vandaan komt, de Alt Penedès, op 40 Km ten zuid-westen van Barcelona. In cava heeft Meyer & Co een groot assortiment beschikbaar. Wij zoeken naar kwaliteit en een goede prijsverhouding zonder hiermee de producent te kort te doen.  Ook vinden wij het belangrijk dat het geen grote producenten zijn en dat wij een duurzame relatie onderhouden. Torrens Moliner, Pere Olivella Galimany, Can Descregut, U mes U en Alsinac zijn onze vaste leveranciers. Bodegas die wijnen met kennis, passie en vakmanschap op een moderne en traditionele manier vervaardigen. Wij verkopen van deze Bodegas Cava van semi-seco  tot Cava Reserva en Gran Reserva met 52 maanden rijping op de fles. Biologische Cava betrekken wij van  U mes U , Descregut en Olivella Galimany.  Een bewuste keuze voor een levenswijze met respect voor bodem, plant, dier en mens.

Speciale import hebben wij van verschillende Bodegas waarmee wij veel ervaring hebben opgedaan. Bijzondere Bodegas met bijzondere Cava`s. Waarvan Cava Francisco Gomez, als enige niet uit de Alt Penedès maar uit Alicante komt. Overigens ook ecologisch en gecertificeerd DEMETER.

Onze Muy Rico olijfolie komt uit de Alt Penedès van wijnboeren die rondom hun wijnvelden, veelal oude, meer dan 100 jarige olijfbomen hebben staan en deze na de wijnoogst met de hand plukken en vervolgens de oogst naar de olijfmolen vervoeren. Geen machinale pluk of intensieve teelt, maar traditioneel en met veel zorg bewerkt. De olijfolie wordt in een moderne centrifugale persmolen koud geperst.  Al onze oliën zijn Extra Virgen en hebben een zuurgraad van minder dan 0,3%. Verder importeren wij top kwaliteit extra virgen biologische olijdfoliën uit Córdoba, Murcia, Almeria en onze gourmet extra virgen olijfolie uit Toledo.

Top kwaliteit Jerez azijnen en Balsamico uit Jerez de la Frontera, zowel biologisch als gewoon. Biologische wijnazijn uit Rioja. Tevens Azijnen uit de Alt Penedès, rode en witte azijn vervaardigd van de typische druivenrassen uit de Penedès.

Onze producten worden rechtstreeks geleverd of vanuit ons magazijn in Aalsmeer

Robert Meyer: info@meyerenco.nl, David Porcel: sales@meyerenco.nl

Klik op D.O. Wijnkaart  van Spanje