Meyer & Co

Import van Spaanse wijnen, olijfolie en azijn

MEYER & CO

Als importeur van Cava hebben wij goede relaties opgebouwd met de bodegas uit de streek waar de cava vandaan komt, de Alt Penedès, op 40 Km ten zuid-westen van Barcelona.

In cava heeft Meyer & Co een van de grootste assortimenten beschikbaar.

Wij hebben cava van 4 kleine familiebodega's , Torrens Moliner, Pere Olivella Galimany, Julia Navinès en van Pere Mata. Wijnen die met kennis, passie en vakmanschap op de traditionele manier worden vervaardigd.

Wij verkopen van deze Bodegas Cava van semi-seco  tot een Cava Reserva met 42 maanden rijping op de fles.

Biologische Cava betrekken wij rechtstreeks van twee bodegas waarmee wij een speciale binding hebben. 1+1=3, de Cygnus Brut en Brut Nature en van Can Suriol, Brut Nature en Rosado. Een bewuste keuze voor een levenswijze met respect voor bodem, plant, dier en mens.

Speciale import hebben wij van verschillende Bodegas waarmee wij veel ervaring hebben opgedaan. Bijzondere Bodegas met bijzondere Cava`s. Waarvan Cava Francisco Gomez, als enige niet uit de Alt Penedès maar uit Alicante komt. Overigens ook ecologisch en gecertificeerd DEMETER.

 

 

 

Onze Olivit olijfolie komt uit de Alt Penedès van wijnboeren die rondom hun wijnvelden, veelal oude, meer dan 100 jarige olijfbomen hebben staan en deze na de wijnoogst met de hand plukken en vervolgens de oogst naar de olijfmolen vervoeren.

Geen machinale pluk of intensieve teelt, maar traditioneel en met veel zorg bewerkt. De olijfolie wordt in een moderne centrifugale persmolen koud geperst.  Al onze oliën zijn Extra Virgen en hebben een zuurgraad van minder dan 0,3%.

Verder importeren wij top kwaliteit extra virgen biologische olijdfoliën uit Córdoba, Murcia, Almeria en onze gourmet extra virgen olijfolie uit Toledo.

Top kwaliteit Jerez azijnen en Balsamico uit Jerez de la Frontera, zowel biologisch als gewoon. Biologische wijnazijn uit Rioja.

Tevens Azijnen uit de Alt Penedès, rode en witte azijn vervaardigd van de typische druivenrassen uit de Penedès.

Onze producten worden rechtstreeks geleverd of vanuit ons magazijn: Onkelboerensteeg 2b, 1011JX, Amsterdam.

Robert Meyer: info@meyerenco.nl, David Porcel: sales@meyerenco.nl
Robert Meyer Company: KvK: 34364588, BTW: NL074544779B01

penedes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt Penedès, Provincie Barcelona, wijngaarden met uitzicht op de berg Montserrat.