Meyer & Co

Import olijfolie, wijn & azijn voor professionals

Cava proeverijen

Meyer & Co is aanwezig op diverse evenementen en organiseert ook regelmatig proeverijen op diverse locaties. Dit is voor ons niet alleen een mogelijkheid om onze cava’s te laten proeven maar ook om onze kennis over- en de liefde voor deze drank en de streek, de Alt Penedès, te delen met u.

Data en informatie over deze evenementen en proeverijen kunt u vinden op deze pagina. Wij kunnen u ook op de hoogte houden via Facebook

Naast de proeverijen die wij zelf organiseren, kunt u ook kiezen voor een proeverij op maat en/of een proeverij op locatie of gewoon bij u thuis.

Cavaproeverij op maat.

In overleg met u organiseren wij alle denkbare cavaproeverijen. Deze worden altijd verzorgd door onszelf en uiteraard begeleidt met bijpassende Spaanse tapas. Van tevoren bepalen we gezamelijk wat het gewenste thema en budget is. Dit kan voor een bedrijfsborrel zijn, opening of tentoonstelling, een vriendenclub, verjaardagsfeest,... Kortom, alles wat u maar kunt bedenken!

 

Privé proeverij                                                 Finale Kookschool cursus Tapas met Cava                                      Spaanse embotido,

cata privado

Finale kookschool

embutido 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte ;
Mail naar sales@meyerenco.nl of bel direct met David Porcel op 06 46 627 658