Meyer & Co

Import olijfolie, wijn & azijn voor professionals

Mastinell, Brut Nature Reserva Especial

Brut Nature Reserva Especial Carpe Diem

Carpe Diem,rijping van 96 maanden op de fles, Karaktervolle Cava met rijpe, volle aroma’s en de typische smaken en geuren van zijn langere rijping. Complex maar fris, jong en levendig. Getoaste geuren en volrijpe fruitsmaken.Hier spreken we over het beste wat Cava kan bieden. Gouden medaille 2016 Challenge International Du Vin, France.Druiven: Chardonnay, Xarel.lo en Parellada.

 
 
 
 

Mastinell Brut Nature Gran Reserva

Brut Nature Gran Reserva

 Top Cava, van de prestigieuse bodega Mastinell,

een belevenis om te drinken, rijk pallet aan smaken,

fijne bubbels, zachte volle smaak van wit fruit, perzik en peer.

fijne smaak-volle afdronk.

zeker te vergelijken met een goede Champagne,

60 maanden rijping op de fles.

Exclusief voor Nederland.

Mastinell Brut Nature Real Reserva

Brut Real Reserva copia

Top kwaliteit Cava Brut Real Reserva,

elegant met fijne bubbels, zachte citrus smaak

met fleugje appel, mooi in balans, zachte afdronk

met lichte venkel smaak. 36 maanden gerijpt op de fles.

12,0% vol. alcohol. Druiven: Macabeo, Xarel.lo, Parellada.

Exclusief voor Nederland.

Julia Navinès Magnum

Magnum copia

 

Nieuw!! Julia Navinès Magnum.

Prachtige cava Brut Nature,

coupage van Xarel.lo, Parellada, Trepat en Viura.

Fijne, zachte bubbel, fruitig, mooi in balans,

droog, lange aromatische afdronk.

Magnum: 150cl

 

Cygnus Brut Nature zonder sulfiet

Cygnus sin sulfatos copia

 Cygnus Brut Nature biologische cava

zonder sulfiet toegevoegd.

Rijping van 15 maanden op de fles.

Heerlijke frisse elegante pareling met aangename,

fruitige aroma’s en een mooie droge afdronk.

Een echte aanrader.

Olivella Galimany Brut Nature

Brut Nature

Heerlijke droge cava, rijping van 18 maanden op de fles,

parelvormige fijne bubbels, aroma van vers fruit,

breed en strak, goede balans.

Heerlijk bij tapas, door zijn mooie structuur,

 

 

 
 

Olivella Galimany Brut

Brut nieuw

 

Mooie jonge cava brut, rijping van 15 maanden,

fris met fijne bubbels, fijn van smaak, zacht fruit, breed, licht zoet.

Goede prijs-kwaliteits verhouding, vraag naar onze prijslijst.

 

 

Cava Julia Navinès Brut

Julia Navinès eco brut

 Cava Brut Julia Navinès, rijping van 15 maanden ,

mooie frisse, licht zoete Cava.

Samen met de Julia Navinès Brut Nature een

heerlijke combinatie van droog en licht zoet,

Prima Cava als aperitief en bij dessert.

Biologisch.

Cava Julia Navinès biologisch

CAVA JN ORGANIC

 

Prachtige cava Brut Nature,

coupage van Xarel.lo, Parellada, Trepat en Viura.

Fijne, zachte bubbel, fruitig, mooi in balans,

lange aromatische afdronk.

Uitstekend als aperitiefwijn

Cygnus Brut Nature Reserva

100608_CAVA_CYGNUS_BRUT-1

De Cygnus Brut Nature Ecologico

is een elegante en frisse cava,

met tonen van wit tropisch fruit Heeft een volle,

delicate en smaakvolle dronk, lange frisse afdronk. 

Rijping van 42 maanden.

'Wine advocate', Robert Parker 91 punten.

Suriol Cava Brut Nature

Brut nature copia

 Zacht en fruiting, minimale rijping van 15 maanden op de fles,

fijn mousserend met een mooie aromatische afdronk.

Variëteiten: 40% Macabeu, 30% Xarel•lo en 30% Parellada.

Zeer geschikt bij visgerechten combineert ook heel goed

met zeevruchten, ook heerlijk als aperitief.

Biologische wijn.

 
 
 

Descregut Mont d'Arac biologisch

Mont dArac

 Mont d'Arac, Cava Brut Nature Reserva

met een rijping van 24 maanden op de fles.

Fijne constante bubbels, mooie balans tussen tonen van fruit en zuren.

Struktuur en volle smaak met een goede afdronk.

Mooie fijne droge Cava.

Descregut Brut Nature Gran Reserva Memòria

Descregut Brut Nature Gran ReservaBrut Nature Gran Reserva Memoria,

50 maanden rijping op de fles.

Proefnotities Perswijn, bijzondere cava,

modern getoast en breed, brioche en hazelnoten,

krachtig, rijp en rokerig, breed en vol. 

Finalewijn bij Perswijn Wijnconcours 2014.

 

CAVA Brut Nature Reserva Especial 2008

60%Gran reserva Xarel•lo, 40% Pinot Noir,  Oogst: 2008

Proefnotities Perswijn, heerlijk fris, levendig, wat amandel,

mooie lengte, iets stevige mousse,

mooi in balans, fijne elegantie.

Wine advocate, Robert Parker 92 punten.

Finalewijn Perswijn Wijnconcours 2015

Suriol Cava Brut biologisch

Brut copiar

 

 

Een mooie jonge cava, 12 maanden rijping op de fles,

licht mouserend, heerlijke aromas, klein zoetje,

zachte afdronk. Variëteiten: 70% Macabeu, 30% Xarel•lo.

Als aperitief of bij niet te zoete deserts. Biologisch

Olivella Galimany Reserva Barrica

reserva Barrica1 copia

 

De Reserva Barrica is het resultaat van 36 maanden rijping waarvan de eerste fermentatie in vaten van Amerikaans eikenhout.

De wijze van veroudering voegt specifieke smaak- en geurkwaliteiten toe aan deze uitmuntende cava.

 

Cygnus Brut Reserva Biologisch

100608 CAVA CYGNUS BRUT 1

 

De Cygnus Brut is een elegante en frisse cava,

met tonen van wit fruit, zoals appels,

gecombineerd met een aangenaam aroma.

Heeft een licht zoetje. Rijping van 30 maanden. 

'Wine advocate', Robert Parker 90 punten.

Torrens Moliner Reserva Brut Nature

Reserva Brut Nature

 

Schitterend van kleur en uitstekend van smaak.

Mooie balans, fruitig, fijne bubbels, een heerlijke Cava.

De minimale rijpingsperiode voor een Reserva van de autochtone,

uit de Penedès afkomstige selecte druivensoorten is 24 maanden.

Een aanrader

Torrens Moliner Gran Reserva Gran Selecció

torrens moliner brut nature gran seleccio

Zacht en licht in gewicht, dankzij een buitengewoon evenwichtige combinatie van Macabeo, Xarel.lo en Parellada

en een vleugje Chardonnay geven de 30 maanden rijping deze Gran Reserva Gran Selecció

een unieke persoonlijkheid. Beperkte productie.

finalewijn perswijn wijnconcours 2017

 

Torrens Moliner Gran Reserva Brut Nature

 Gran Reserva Brut NatureVerfijnd en elegante lichte bubbels verkregen door

de goed afgestemde combinatie van Macabeo, Xarel.lo en Parellada.

De meer dan 30 maanden rijping in de fles geeft de Gran Reserva

een uitstekende kwaliteit met een zeer geapprecieerd karakter.

 

 

Olivella Galimany Reserva Familiar

brut nature reserva Familia copiar

 

De Reserva Familiar is een  42 maanden gerijpte cava

met een beperkte productie.

De verfrissing van de Macabeo, de volheid van de Xarel.lo en

de evenwichtigheid van de Parellada komen volledig tot hun recht,

een aanrader.

Suriol Brut Nature Rosado

 suriol brut rosat 2011

Een mooie Rosado van 100% Pinot Noir,

minimale rijping van 15 maanden op de fles.

Zacht en fruiting, fijn mousserend met een mooie aromatische afdronk.

Een van onze favorieten.

 

Cava van Brut tot Gran Reserva

Al onze Cava's gaan van Brut tot Brut Nature, met een rijping tot 15 maanden op de fles, Reserva tot Gran Reserva met een minimale rijping van 15 maanden tot 30 maanden rijping op de fles en de Reserva Especial van 50 maanden rijping op de fles.

Inhoud: 0.75 cl - Alcoholpercentage: 11,5 % - Serveertemperatuur: 6 - 8º

Wijn Professionals

Meyer & Co heeft een uitgebreid assortiment aan cava's
en wijnen voor de Horeca.

 

Onze specialiteit zijn Spaanse mouserende en stille wijnen uit de Penedès

 

Vraag vrijblijvend een prijslijst aan: info@meyerenco.nl

 

Proeven kan ook, mail naar: sales@meyerenco.nl

 

Bestellen door te mailen naar: sales@meyerenco.nl

 

Bestellingen vanaf €250, gratis bezorging.

Cava

Cava is een wijn die bij iedere gelegenheid gedronken kan worden, bij party's, recepties, openingen, aan de bar, als aperitief en bij een diner. Wij bieden voor  iedere gelegenheid een passende cava, van een jonge Brut of Rosado tot Brut Nature, Brut Nature Reserva of een Brut Nature Gran Reserva. Mooie mouserende wijnen in al hun variëteiten.

Milieu

Wij hebben cava's van kleine familie Bodegas, welke met veel overgave en passie hun gronden bewerken en vooral met respect voor mens, dier en milieu. Uiteraard hebben wij ook Biologische Cava. Niet alleen omdat het biologisch is, maar omdat het mooie cava's zijn,  wij selecteren op smaak en kwaliteit en kijken ook naar hoe de producten op een verantwoorde manier tot stand komen. Kwaliteit en duurzaamheid vormt een eenheid.

Pere Olivella Galimany

Pere Olivella Galimany

In het hart van de Alt Penedès ligt de boerderij Can Pere del Maset, waar lang voor 1895, generatie na generatie de familie Olivella i Galimany met toewijding haar eigen wijngaarden cultiveerde. Dankzij het mediterrane microklimaat in combinatie met een zorgvuldige selectie, traditie en een grote professionaliteit, kan bodega Olivella i Galimany met volledige garantie van kwaliteit zijn mooie wijnen en cava's aanbieden, met als hoogtepunt de Brut Nature Reserva Familiar, een cava die 42 maanden heeft gerijpt.

Torrens Moliner

torrensFamiliebedrijf van wijnmakers met vele jaren ervaring in het cultiveren van druiven. Ze blijven trouw aan hun filosofie; het produceren van de beste kwaliteit wijnen, verkregen door toewijding en vakmanschap, gecombineerd met een moderne en geavanceerde technologie.

Met als hoogtepunt de Gran Reserva Gran Selecció.

Bodega 1+1=3

LOGO kleinZoals de naam al aangeeft, 1+1=3 is een innovatief en modern familiebedrijf van wijnmakers met als doelstelling het produceren van bijzondere wijnen. Groei en innoveren zijn de doelstellingen voor de komende jaren. In 2017 wordt er een nieuwe bodega/productielijn in gebruik genomen. De biologische Cygnus cava's hebben hoge Robert Parker waarderingen. Cava Brut Nature Reserva 2008, geselecteerd tot finalewijn in 2015 door Perswijn. De Brut Rosé Selecció is verkozen tot beste Rosé cava van Spanje in 2016.

Pere Mata

peremataFamiliebedrijf, en met de enologische kennis van Pere Mata, die de traditie gestart door zijn twee grootvaders in 2000 heeft voortgezet. De productie van Pere Mata iColoma is gelimiteerd, de oogst komt uit de 5 ha eigen wijngaarden met een klein percentage selectieve externe inbreng. Mata i Coloma heeft met zijn wijnen en cava een naam gevestigd in kwaliteit.

Bodega Can Suriol

logo grabuac copiarAl rond 1174 wordt er wijn gemaakt op Castell de Grabuac. Rond 1850 verkrijgt de overgrootvader van Francesc Suriol Canti het landgoed met het kasteel Grabuac.  In 1995 gaan ze over op biologische landbouw en treden toe tot D.O. Penedès en D.O. Cava. Assis Suriol, gediplomeerd farmaceut en enoloog besteed veel aandacht aan het op een zo natuurlijk mogelijke manier produceren van wijn met als resultaat hoge kwaliteit biologische wijnen.

Wilt u meer informatie aanvragen of een bestelling doen. Neem contact met ons op en we gaan direct aan de slag!

 

CONTACT